Dags att köpa julklappar till barnen? Vad sägs om 10% rabatt!

Under december månad har alla med kreditkortet från Ikano Bank möjlighet att köpa leksaker och annat med 10% rabatt. Rabatten dras automatiskt i samband med ditt köp (gäller då du betalar med ditt kreditkort från Ikano Bank) och rabatten gäller för köp upp till 10 000 kr (totalt kan Ikano kort max ge 5 000 kr i rabatt/år). En riktigt bra fördel med denna rabatt är att den fullt ut kan kombineras med andra rabatter som alla butiker som säljer leksaker själva erbjuder, t.ex. rea, 3 för 2 och liknande således kan rabatterna bli riktigt bra.

En butik anses vara en leksaksbutik baserat på Visa’s klassificering av en butik (för att vara säker på att få din rabatt så är säkrast att handla på någon erkänd leksakskedja eller varför inte ta kontakt med kundtjänsten på Ikano Kort).

Kreditkortet från Ikano Bank har ingen årsavgift eller andra fasta avgifter och är därför ett bra alternativ för att få bra rabatter utan kostnad (om man väljer att inte utnyttja krediten). Här kan läsa mer om de rabatter och andra förmåner som ges av kreditkortet från Ikano Bank, du kan också ansöka direkt här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.