5% rabatt i alla byggvaruhus för dig med Ikano Banks kreditkort

Under april månad har du som har eller skaffar ett kreditkort från Ikano Bank möjlighet att köpa byggmaterial, verktyg eller något annat i något av de stora byggvaruhusen med hela 5% rabatt.

Rabatten dras av automatiskt i samband med ditt köp (gäller så klart bara om du använder ditt kort från Ikano Bank att betala med) och rabatten gäller för köp upp till 10 000 kr (totalt kan Ikano kort max ge 6 000 kr i rabatt/år).

En riktigt bra fördel med denna rabatt är att den fullt ut kan kombineras med andra rabatter som byggvaruhusen själva erbjuder, således kan den total rabatten bli riktigt bra.

En butik anses vara ett byggvaruhus baserat på Visa’s klassificering av en butik (för att vara säker på att få din rabatt så är säkrast att handla på någon erkänd byggvaruhuskedja).

Kreditkortet från Ikano Bank har inte någon årsavgift eller andra fasta avgifter och är därför ett riktigt bra alternativ för att få bra rabatter utan kostnad (om man väljer att inte utnyttja krediten). Här kan läsa mer om de rabatter och andra förmåner som ges av kreditkortet från Ikano Bank.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.