5% rabatt på all inredning i augusti 2020 – Ikano kort

Under augusti månad har alla med ett kreditkort från Ikano Bank möjlighet att köpa inredning med 5% rabatt. Rabatten dras automatiskt av i samband med ditt köp (gäller då du betalar med ditt kreditkort från Ikano Bank) och rabatten gäller för köp upp till 10 000 kr (totalt kan Ikano kort max ge 6 000 kr i rabatt/år). En riktigt bra fördel med denna rabatt är att den fullt ut kan kombineras med andra rabatter som alla butiker som säljer inredning själva erbjuder, således kan rabatterna bli riktigt bra.

En butik anses vara en inredningsaffär baserat på Visa’s klassificering av en butik (för att vara säker på att få din rabatt så är säkrast att handla på någon erkänd inredningskedja eller ta kontakt med kundtjänsten på Ikano Kort).

Kreditkortet från Ikano Bank har ingen årsavgift eller andra fasta avgifter och är därför ett bra alternativ för att få bra rabatter utan kostnad (om man väljer att inte utnyttja krediten). Här kan läsa mer om de rabatter och andra förmåner som ges av kreditkortet från Ikano Bank, du kan också ansöka direkt här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.