Om kreditkort

På loanly.se listar vi alla kreditkort som finns att tillgå i Sverige och hjälper dig att hitta bästa kreditkortet just för dig. Alla vet att man kan få ett kreditkort via sin vanliga bank men det inte alla vet är att de kreditkort som erbjuds av de mer nischade småbankerna ofta är betydligt bättre då de inte sällan erbjuder bättre villkor, rabatter och annan bonus ibland också helt utan årsavgift eller andra avgifter.

För att hitta det kreditkort som skulle passa dig allra bäst vill vi tipsa dig om om loanly.se/basta-kreditkort, där listar vi och betygsätter flera av de bästa kreditkorten som finns tillgängliga.

Väljer man att använda kreditkort där man alltid betalar hela sin räkning med en gång så finns det ett flertal kreditkort som inte kostar dig något alls, dvs. ingen årsavgift. Dessa kreditkort erbjuder ändå ofta försäkringar helt gratis, bonussystem och rabatter.

Väljer man istället att delbetala sina köp bör man förutom erbjudanden och bonussystem också se över vilka villkor och räntor som gäller för just det kreditkortet. Både avgifter och räntor och hur man delbetalar skiljer sig märkbart mellan de olika kreditkort som idag finns på marknaden. Det man bör titta på är det som kallas för den effektiva räntan, denna ränta är en uträknad ränta som även innehåller de övriga kostnader som tillkommer då man väljer att utnyttja sin kredit, det kan t.ex. röra sig om, förutom själva räntan, uppläggningsavgifter och aviavgifter. Ni hittar alla våra recensioner av kreditkort under kategorin Kreditkort, ni hittar också de allra bästa kreditkorten på vår topplista som du finner här till höger. Aktuella nyheter och erbjudanden som är kopplade till de olika korten hittar ni under Nyheter.

För att lättare kunna jämföra de olika kreditkort som erbjuds så har vi här på loanly.se samlat några av marknadens bästa kort. Målet är naturligtvis att vi med tiden ska få med alla kreditkort som finns på den svenska marknaden. Vi har valt att betygsätta alla kreditkort utifrån deras kostnader och erbjudanden och vi uppmanar alla besökare att själva lämna ett ett betyg (gärna med kommentar) om era egna erfarenheter med respektive kreditkort för att kunna ge en ännu bättra samlad bild.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.