Lånejämförelse för snabblån

Att ta ett snabblån är precis som det låter. Ett lån som går snabbt att få. I mångas öron är snabblån, mobillån och smslån samma sak, detta är dock per definition fel. Ett snabblån kan likaväl vara ett stort lån för bostad som ett litet lån som exempelvis ett smslån. Snabblån bör inte ta mer än 15 minuter från det att ett lån ansöks till dess att ett lån har betalats ut, därav namnet snabblån.

På loanly.se har vi samlat alla kreditinstitut som erbjuder snabblån, mobillån eller mikrolån. Har du betalningsanmärkningar? Då kan du vända dig till de kreditinstitut som beviljar snabblån trots betalningsanmärkning. Vi har också samlat de institut som erbjuder andra typer av lån som bolån, billån, båtlån och andra typer av privatlån och krediter.

Välj vilken typ av lån du är intresserad av, snabblån eller vanliga lån, i den övre menyn under ”Jämför olika lån”. Under respektive kategori har vi samlat de aktörer som är aktuella för just den typen av lån eller lånetyp du är ute efter.

Här finner du värdefull information om hur du kan hitta de bästa snabblånen. Du kan enkelt jämföra olika snabblån hemifrån med hjälp av din dator och vår webbplats. Förutom att jämföra snabblån kan du även jämföra olika banklån om det är det som du söker.

Lycka till att hitta rätt lån till rätt pris!

Få ett snabblån trots att du har en betalningsanmärkning

Har du råkat få en betalningsanmärkning och har svårt att få lån? Här finns möjligheter bland olika kreditgivare som beviljar snabblån trots betalningsanmärkningar.

Vad är en betalningsanmärkning? Det är när du inte har betalt tidigare skulder i tid och att Kronofogden har har fått i uppdrag att driva in din skuld. En betalningsanmärkning varar i tre år förutsatt att inga andra skulder går till indrivning.

Hos nedan listade långivare kan du söka snabblån trots att du har en betalningsanmärkning.